+36-30/779-25-10, +36-30/46-222-39

Ingyenes szállítás feltételei

Ingyenes szállítás feltételei:

 

Ingyen szállítunk számtalan bontott autóalkarészt !!

Az alkatrész keresésnél, ha bejelöli az ingyenes szállítású alkatrészek jelölőt, már böngészhet is ezen termékek között. A termék képén és adatlapján is láthatja, hogy az adott terméket ingyen szállítjuk-e.

Amennyiben egy (vagy több) ingyenes szállítású és egy (vagy több) nem ingyenes szállítású terméket rendel úgy 20kg-ig ingyen szállítjuk házhoz az összes terméket. Amennyiben a súlyhatár fölött van a rendelés úgy a súly alapján kerül a szállítási költség meghatározásra. 

Sajnos nem áll módunkban ingyenes szállítást biztosítani a "terjedelmes" termékekre.  Ezek azok amiket terjedelmes csomagként kezel szerződött partnerünk az MPL és a Royal futárszolgálat. Terjedelmesként kezelik azokat küldeményeket, aminek a hosszúsága 75 cm-nél nagyobb, vagy összmérete (hosszúság + szélesség + magasság) 200 cm-nél nagyobb, ilyen pl.: motorháztető, sárvédő, lökhárító, ajtó stb.

Esetlegesen a vásárlás során terjedelmes csomagot rendel és az ingyenes szállítást kizáró feltételek ellenére a megrendelés során mégis ingyenes szállítással jelenik meg a fizetendő összeg, attól még felszámolásra kerül a szállítási költség, erről a szállítás előtt tájékoztatjuk.